Programul petrecerii de Revelion din Piața Ovidiu

Programul petrecerii de Revelion din Piața Ovidiu
Ar putea fi o imagine cu text care spune „Noapte DEC 31 21:00 de Festival deartifici ora 00:00 Show Laser toată seara Locație spectacol pirotehnic iromuzical: Farului Verde Portul Turistic Tomis Zone principale interes/ vizibilitate: Piața Ovidiu, Faleza Cazino*, Faleza zona "Esplanada"* *5000W ALEXANDRA STAN DIRTY NANO PASCAL JUNIOR ROBERT GEORGESCU & WHITE Spectacol rganizat in: Piața Ovidiu CONSTANȚA CONSTANTA 1 CONSTANTIANA A”
Vă invităm să petrecem împreună în noaptea dintre ani. Evenimentul se va desfășura în Piața Ovidiu, începând cu ora 21:00. Constănțenii se vor distra alături de Alexandra Stan, Dirty Nano, Pascal Junior și Robert Georgescu & White.
Concertele puse în scenă de artiști vor fi susținute de un show deosebit de lasere. La miezul nopții, cerul Constanței va fi animat de un superb spectacol de artificii, efectele pirotehnice vor fi sincronizate cu o coloană muzicală personalizată. Focurile de artificii vor fi lansate de pe Digul Farului Verde din Portul Turistic Tomis.

Mijloacele de transport ale CT BUS vor avea un program prelungit în noaptea de Revelion. Liniile 44, 51,48, 101 și 42 vor circula în program 21:00 – 02:00, având cap de linie Poarta 1. Intervalul de succedare a autobuzelor va fi de 30 de minute pentru 44, 48, 101 și 42 și de 25 de minute pentru linia 51.
Pentru linia 101, capul de linie va fi intersecția străzii Cumpenei cu bulevardul Aurel Vlaicu.
Suplimentar, va circula și linia 5-40 pe traseul normal, având un interval de succedare de 30 de minute, tot în programul 21:00-02:00
Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s