Rapid pierde la Calarasi

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi text care spune „FC Rapid 1923”

După două înfrângeri cu câte patru goluri primite, în precedentele întâlniri din acest sezon, Dunărea Călărași și-a luat revanșa în fața Rapidului în returul play-off-ului. Cu 3-2 s-a impus echipa lui Cristian Pustai în fața rapidistilor, oprindu-le visul de a urca pe primul și să-și simplifice lupta pentru promovarea directă în Liga 1. Rapidul a deschis scorul in primul minut dintr-un ofasaid care se vedea, din Giulesti.

Repriza secunda a dat însă toate calculele rapidistilor, dar si FRF-ului peste cap. Valentin Alexandru (min. 48) și George Tudoran (min.51) au întors scorul în favoarea calarasenilor, Bogdan Barbu (min. 66) a dat din nou speranțe când a egalat, însă Alexandru (min.73) a înscris din nou, dintr-un penalty scos de Bodo Kanda, și finalul a consemnat o victorie cu 3-2 pentru trupa lui Cristian Pustai…

PS. Cu siguranta Rapidul va promova, ca doar asa s-a hotarit pe holurile FRF-ului…ramane de vazut cat vor rezista in Liga1? Actualul lot al Rapidului este de jumatatea clasamentului in Liga a 2-a, daca n-ar fi fost „mana” invizibila a FRF-ului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s