Așezământul cultural al comunei Bâcleș

A fost finalizat așezământul cultural din localitatea Bâcleș (jud. Mehedinți).
Reprezentanții CNI au participat, în cursul zilei de astăzi, la recepția la terminarea lucrărilor pentru obiectivul de investiții ”Construirea și dotarea așezământului cultural din satul Bâcleș, comuna Bâcleș (jud. Mehedinți)”.
Obiectivul cu o valoare de aproximativ 2,2 milioane de lei a fost predat autorităților locale. Astfel, cetățenii comunei Bâcleș vor avea la dispoziție spații dedicate derulării de activități culturale, întruniri, activități artistice etc.
Așezământul cultural, cu o suprafață desfășurată totală de peste 1.000 de mp, beneficiază de spații precum sală de spectacole (cu o capacitate de peste 180 de locuri), sală de cursuri / conferințe, sală pentru atelier de creație, vestiar artiști, bibliotecă, garderobă, spații administrative dar și grupuri sanitare (femei, bărbați și persoane cu dizabilități).
Cu siguranță acest obiectiv de investiții va contribui la creșterea nivelului de educație al cetățenilor din cele 7 sate componente ale comunei Bâcleș, în special al copiilor.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s