Prima sedinta de cavitatie? Afla ce informatii trebuie sa cunosti

Inainte de a efectua un astfel de tratament, cum este si cel de cavitatie, important si necesar este sa stim ce presupune aceasta terapie.

Recomandari inainte de efectuarea tratamentului de cavitatie

In primul rand, tratamentul prin cavitatie sau liposuctie vertuala, cum i se mai spune reprezinta o terapie. O terapie non-invaziva si totodata, nedureroasa. Este o metoda alternativa foarte benefica care inlocuieste eficient liposuctia de tip clasic. In plus, elimina surplusul de grasime si retentiile de apa din organism localizate la nivelul corpului.

Astfel, prin efectuarea ultrasunetelor cu o frecventa joasa, veti avea posibilitatea sa scapati de celulita, vergeturi sau alte imperfectiuni nedorite. Datorita frecventei scazute ale ultrasunetelor, se produc bule mici de gaz care reduc membranele celulelor adipoase. Acestea vor fi absorbite de catre limfa si ulterior, drenate prin intermediul sistemului limfatic.

cavitatie

In urma acestei proceduri, celulele adipoase sunt dezintegrate, in timp ce trigliceridele, acizii grasi sau colesterolul vor fi absorbite prin intermediul unui proces natural din organismul nostru, fiind drenate cu ajutorul sistemului limfatic.

In ce zone se poate aplica tratamentul?

Fiind o metoda de remodelare corporala, cavitatia, reprezinta o procedura care se aplica local, in mod treptat. Este indicata recurgerea la terapia cu cavitatie daca sunteti nemultumita de aspectul mai multor zone, precum abdomenul, fele, picioarele sau bratele. In plus, beneficii se vor resimti in intreg corpul. Fluxul sangvin va fi restaurat in zona trata, iar prin stimularea fibroblastilor in regiune, elasticitatea pielii va fi imbunatatita.

Inainte de a se incepe procedura, vi se va aplica un strat consistent de gel pe zona pe care doriti sa o tratati. Pe urma, in timp de 20 sau 40 de minute, in functie de preferintele dumneavoastra si recomandarile specialistului, se vor executa miscari de inainte si inapoi.

Daca sunteti mai sensibil cu auzul, trebuie sa stiti ca in primele sedinte veti sesiza un zgomot mai mult sau mai putin apasat. Dar, ceea ce este clar este faptul ca aceasta procedura de cavitatie reprezinta o cale sigura de a slabi si va veti simti foarte relaxat dupa acest tratament.

Unde pot beneficia de pachete integrate?

Daca va doriti sa efectuati un tratament de cavitatie realizat corect, va asteptam la clinica de remodelare corporala FYSIOGAND, un centru modern care care promite servicii integrate de masaj, remodelare si intretinere corporala intr-un spatiu nou, adaptat ultimelor tendinte si reglementari. Astfel, daca sa scapati de stratul adipos sau sa reduceti celulita, va asteptam pe Soseaua Iancului Nr. 21, bloc 106, la parter.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s