Protectia datelor personale?

trucaje-cum_se_fac_autostrazile_in_campania_electoralaIntreb si eu, stiti de vreo alta tara care publica numele si mediile tuturor copiilor ce au dat un examen? Eu nu stiu decat de India, dar poate mai sunt. De asemenea, mi-ar face placere sa aud parerile celor care cred aceasta publicare este un lucru necesar sau nu. Sunt necesare pentru societate, pentru organizatii, institutii, omul de rand? Sunt rezultatele de la un examen un bun public sau privat? Este sau nu necesar/util ca fiecare sa stim aceste detalii despre copiii vecinilor de exemplu? Se face sau nu o judecata de valoare asupra unui copil de 14 ani prin prisma a doua note la doua examene? Intelege publicul ce este un examen, ce spune el despre un copil? Stie publicul ce fel de probleme a avut un copil care nu a performat bine?

În schimb, dacā vrei sā afli ce parcurs scolar si academic a avut un politician care face legi în tara asta, intri brusc în patria protectiei datelor personale.

Un comentariu

  1. Absolut nefiresc.Pentru cine sunt notele?Pentru privitori …Eu cand am dat examen la liceu,erau o ,,grămadă de oameni,, care văzuseră ca am intrat, înaintea mea,dar eu nu ii trimisesem sa ma ,,ajute,,….Asa ca e total nepotrivit….parerea mea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s