Panourile din sticla decorativa.

Panourile din sticla decorativa.

Partitionari_Double_galerie_01.jpg
In ultima vreme am observat o tendinta in amenajare de birouri. Se foloseste din ce in ce mai mult, panouri sticla decorativa, mai ales daca biroul este unul mic si intunecos.
Cu ajutorul panourilor din sticla decorativa se pot construi niste birouri frumoase, luminoase si spatioase. Oamenii care isi desfasoara activitatea in birouri, au nevoie de asa ceva. Chiar daca investitia in amenajarea unui birou cu panouri din sticla decorativa pare la prima vedere mare, ea va fi recuperata prin randamentul sporit al celor ce isi vor desfasura activitatea in locatia respectiva.
Birourile care sunt realizate din sticla decorativa pe langa desing-ul placut sunt si calduroae. Angajatii cred ca merita un confort psihic, iar anganjatorul va avea si el de castigat prin plusvaloare. Un mediu proprice desfasurari unei activitati si prin reducerea stresului.
Personal, daca as fi angajator si ar trebui sa ofer birouri angajatilor nu as sta pe gand nicio clipa as alege birourile executate din panouri de sticla decorativa, pentru a oferi confort. Atat timp cat anagajati se vor simti in largul lor si eu ca angajator as putea sa le cer randament maxim.

Alege panouri din sticla decorativa Glas Expert :

-pentru ca este un grup de firme cu vasta experienta in procesarea sticlei plane;
-pentru ca tehnologia folosita este moderna;
-produsele Glas Expert sunt apreciate de constructori, montatori, arhitecti si clienti; respecta 100% normele TRAV – cele mai dure norme din Europa:
-ofera consultanta, proiectare si montare;
-din anul 2018, Glas Expert este primul membru IAKS ( Asociatia Internatională pentru facilităti sportive si de agrement), din Romania;

Primul complex rezidential din capitala, al caror balustrade, au fost realizate din sticla, a avut drept furnizor firma Glas Expert. Balustradele EVOLAM T, sunt rezistente si ofera un spatiu generos.

Din blogosfera romaneasca va doresc mult spor in ceea ce va propuneti sa realizati.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s