Work and Travel Grecia

Work and Travel Grecia


In perioada de sedere in Grecia prin intermediul programul work and travel Grecia, aveti ocazia de a cunoaste si explora cultura elena dincolo de muzee, arhitectura si atractii turistice. Aici, veti intalni oameni mai prietenosi si mai deschisi. De asemenea, veti cunoaste alti oameni din Europa cu care veti petrece o vara de neuitat.

Un program flexibil va ajuta sa profiti la maxim de ambele aspecte ale timpului petrecut ,ca beneficiar al programluiu de tip work and travel, astfel incat sa poata fi imbinata munca cu zilele petrecute pe frumoasele plaje al Greciei. Pe scurt, ai un milion de motive ca sa alegi un program work and travel, intre 3 si 7 luni ca si destinatie, de munca si distractie, pe timpul unei veri.

Programul word and travel in Grecia, este destinat atat studentilor cat si persoanelor ce nu depasesc varsta de 40 de ani. Poti, astfel sa obtii un salariu bunicel, de la un mimim de 400 euro net si care poate ajunge la 1000 euro, in functie de vechime si experienta. .

Pe langa faptul ca beneficiezi de un salariu bunicel, angajatorul mai ofera 3 mese pe zi, plus cazarea pe intreaga perioada contractului.

De ce recomand programele Work and Trave de la StudentsExperience.ro

La StudentsExperience.ro, am descoperit cele mai bune oferte de pe piata programelor Work and Travel;
Pentru ca ofera asistenta in Romania pe toata perioada de pregatire a dosarului, pana la achizitionarea biletului de avion, fara vreun cost suplimentar, datorita sponsorilor;

Pentru cei de la StudentsExperience.ro, este foarte important ca beneficiarul uni program work and trevel, sa fie multumit de locul in care isi va desfasura activitatea. In acest sens sunt oferite cat mai multe variante din care sa se poata alege. In prezent se lucreaza cu 5 sponsori care ofera in total 350 de joburi

Din blogosfera romaneasca eu, va doresc sa aveti parte de cea mai minunata experienta a vietii dumneavoastra!

PS. sursa: foto StudentsExperience.ro

 

 

 

 

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s