Lifting brazilian fese

Lifting brazilian fese

fesebrazil-225x300
In primul rand, trebuie sa stabilim in ce consta lifting brazilian fese. Este o procedura prin care se recolteaza grasime din zonele cu exces ale pacientului se proceseaza si injecteaza in fese.
In al al doilea rand, trebuie sa stabilim clar ce este Liposuctia. Conform dex-ului este una din tehnicile medicale prin care se de indeparteaza acumulariile de grasime nedorita, din anumite parti ale corpului. Ca de exemplu: fese, coapse, abdomen, piept, solduri, gat, barbie, obraji, glezne, gambe…
Contrar celor intelese de unii, a face o liposuctie nu inseamna o scadere in greutate, ci este una din metodele cele mai cunoscute de a indeparta grasimiile de pe anumite parti ale corpului. Acestea nefiind eliminate prin exercitii fizice sau o dieta corespunzatoare.

Asadar, se vede diferenta clara intre cele 2 proceduri.
Exista foarte multe cazuri cand sportul si dieta nu sunt indeajuns pentru a avea un corp perfect. Conform cu cele spuse de specialisti, sunt persoane care au un plus de grasime in zona bratelor, a abdomeniului a feselor sau a coapselor si nu pot scapa indiferent de orele petrecute in salile de fitness sau dietele repetate. Aceste depozite de grasimi pot aparea in alte regiuni ale corpului si pot persista indiferent de dieta sau sportul practicat, ele contribuind la o disproportionarea a siluetei.

Pentru a scapa de aceste depozite de grasimi se poate apela la lipoplastie sau liposuctie. Interventii realizate de medicii plasticieni.

Trebuie spus ca la intrebarile dumneavoastra legate de o interventie, raspunsurile nu pot veni decat de la un medic specialist-chirurg. Pasi acestor, interventii sau interventiile de eliminare a grasimilor se pot stabilia dupa consultatiile medicului specialist. El va poate da informatiile ce au drept scop introducerea in notiunile de baza ale unei interventie chirugicale. Daca va ganditi sa apelati la aceasta operatie, pentru orice intrebare sau nelamurire, apelati la medicii specialisti precum DR. Radu Panturu, care dispune de o tehnologie de ultima generatie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s