Ai tras toata ziua ca un caine?

Ai tras toata ziua ca un caine, asa cum spune reclama de la TV? Maine vei face la fel si la final, nu te vei alege cu mare lucru? Nu trebuie sa te sperii, este doar o noua zi traita in CAPITALISMUl de CUMETRIE – o oranduire sociala in care 95% din locuitorii planetei trag la jug o viata intreaga pentru ca 5%, din locuitorii planetei sa aiba o viata frumoasa, din ziua in care se nasc si pana in ziua in care vor muri. Cred ca treaba asta este extrem de naspa, extrem de inechitabila. Poate generatiile viitoare, se vor emancipa si vor imparti 100% la resursele financiare ale planetei la 100% din locuitorii planetei, probabil ca atunci varsta de pensionare va cobora la 40-50 ani si rasa umana se va putea bucura in integralitatea sa, macar de 15-20 ani de viata, inainte de a muri.

PS. Asta cand isi vor da seama, ca viata este doar una si este foarte scurta ! Si e sfanta…

2 comentarii

  1. Nu este nevoie de doctrina ci de ADEVAR de intelegerea necesitatilor sociale ale indivizilor ce compun o societate, de satisfacerea acestor necesitati care sa asigure un nivel de trai decent pentru toti membri societatii.

    • Probabil…și probabil neomarxism. Însă, probabilitatea ca notiune științifică, va guverna peren in organizărea socială a viitorului omenirii.
      Ascunde sau raportează acest comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s