E cumplit ce aflați… dar trist. Ingrid Mocanu

GATA! M-am lămurit! Statul Mafiot a ”înfrânt”! Ceea ce s-a întâmplat azi în presa noastră minunată a arătat cea mai hidoasă față a totalitarismului și dictaturii din România: nu libertatea individuală a furat-o Securitatea în principal, ci libertate de expresie.
Îmi este foarte clar: Coldea și Kovesi au fost eliminați de Ioha și Hellvig, nu de PSD-TT!
Ca la un semn, în jur de ora 11 au dispărut de la televiziunile normale știrile despre Protocolul ilegal al lui Hellvig-Lazăr (da, știu, Hellvig e șansa României… că nu e Coldea/Maior … cu asta pot fi de acord, se poate mult mai rău … dacă nu câștiga Ioha era Oprea).
DAR… de aici până la a stopa efectiv știrile TV despre el e cale lungă. E nenorocire: dacă era Oprea, făceau la fel… opreau știrile!
În tocșoaie totul era perfect, Hellvig Dumnezeu, iar după conferință l-au sanctificat efectiv. Doar Sorina Matei a comentat critic protocolul… în rest… minunea vieții noastre a grăit! Culmea, B1 a mai dat putin pe bandă despre asta.
În jur de ora 21 a preluat și stiripesurse declarația doamnei Baltag (dată încă de dimineață)… Cu excepțiile absolut notabile era silentio maxima!
Dacă ne otrăvesc, împușcă, deportează, nu va afla nimeni decât dacă vrea Hellvig and co.
Vă dau o veste proastă, helvigienilor: NU EL decide soluțiile voastre! Niciuna! Ele nici măcar nu se decid în funcție de odele la adresa lui Hellvig/Corega/Ioha ori de executarea ordinelor LOR! Continuați odele… veți lua țeapă… ca Dragnea!
Doar legile penale clare și precise, mai exact CCR vă mai poate salva… și da, culmea… Dragnea! E cumplit ce aflați… dar trist

sursa: avocat Ingrid Mocanu

Un comentariu

  1. Zice Hellvig: ”Eu personal înțeleg foarte bine ce înseamnă abuzul statului împotriva cetățenilor și sunt determinat să lupt până în ultima zi împotriva tuturor abuzurilor, indiferent de cine le face.” Cuuum? Nuuuu. Nu cred că acest stat (de drepți, desigur) poate să facă abuzuri împotriva vreunui cetățean al său, pentru că toți sunt… niște penali.
    Voi vă dați seama că de la cel mai înalt nivel și de la cea mai informată persoană din țară, șeful celui mai important serviciu secret al țărișoarei, s-a recunoscut existența Statului abuziv (sau paralel, cum i se spune în limbaj popular)?
    Na, haștagieni, ce mai ziceți acum? A zis-o șeful SRI, domnule Iohannis, nu ”niște penali” care vor să ”scape de pușcărie”!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s