Noul echipament A fost purtat la Super Cupa!

Noul echipament  A fost purtat la Super Cupa!

FF Group Romania, distribuitorul Nike in Romania, si Fotbal Club Steaua Bucuresti prezinta noul echipament de joc pentru meciurile desfasurate pe teren propriu. Noul echipament de joc va fi folosit in premiera la Supercupa Romaniei.

Incepand cu acest sezon, Steaua va evolua in meciurile desfasurate pe teren propriu intr-un nou echipament de joc, care este realizat in culorile traditionale ale echipei, rosu si albastru.

Traditia si performanta se imbina perfect in designul noului echipament, care ramane fidel mostenirii echipei. Tricoul este de culoare rosie si are manecile si zona umerilor de culoare albastra. Aceeasi culoare albastra se regaseste si in panourile de mesh pozitionate pe zonele laterale ale tricoului. Acest nou echipament, ce poarta semnatura Nike, a fost proiectat pentru a le oferi jucatorilor cele mai noi inovatii tehnologice care sa duca la imbunatatirea performantelor si sa protejeze mediul inconjurator.

TEHNOLOGIA NIKE DRI-FIT

Tehnologia Nike Dri-Fit elimina transpiratia de la nivelul corpului si o scoate in exteriorul tricoului, unde se evapora cu rapiditate. Acest lucru le permite jucatorilor sa evolueze confortabil la potentialul lor maxim. Perforatiile realizate cu tehnologie laser si panourile de mesh sunt elementele cele mai importante ale noului echipament si ajuta la cresterea performantelor sportive ale jucatorilor prin imbunatatirea circulatiei aerului in jurul bustului atletilor si reglarea temperaturii corporale pe toata durata celor 90 de minute de joc.

PROTEJAREA MEDIULUI INCONJURATOR

Nike continua sa puna in prim plan protejarea mediului inconjurator si din acest motiv echipamentele sunt realizate si de aceasta data din poliester reciclat. Echipamentele sunt proiectate pentru a oferi deopotriva performante de neegalat si un impact scazut asupra mediului inconjurator. Fiecare echipament a fost realizat prin reciclarea a 18 sticle de plastic. Incepand cu anul 2010, Nike a folosit peste 2 miliarde de astfel de sticle la producerea echipamentelor de fotbal, cantitatea de polyester astfel rezultata este suficienta pentru acoperirea a 3500 de terenuri de fotbal. Prin folosirea de poliester reciclat, Nike a redus consumul de energie a intregului proces de productie cu mai mult de 30%.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s