Numai de voi depinde

Cineva, vorbea de simtul umorului parca, nu ? Deci il are din plin ! Ca atare … o mostra-test….ii este friiig, e noapte, deci este nimic si nimeni!
Poftim ? Frig ? Caini, flori, pasarele, insecte, de unde frig? Toate ofera energie, calorii pentru un regiment, nu ? De ce un om cald, tandru, invaluitor la vreme de amurg ?
Nu e un apropo, ma intristeaza femeile la o anumita varsta cand, debusolate, dezamagite, cvasi-abulice au pus punct oricarei trairi firesti si isi fac un titlu de „onoare” din a-si clama liberatatea chircindu-se sub paturi reci…doar lumina monitorului, ecranului de care se agata cu disperare ore intregi pare, numai pare, ca le da viata….si daca nu era internetul, FB-ul etc?
Doamnelor, o privire tandra si un gest afectiv sincer exista sigur ! Nu fac „proiectii”, ca sa reiau o scuza a cuiva de pe aici, doar imi pare rau ca va irositi…
Amurgul poate fi superb, chiar o chintesenta, e ultimul, stiu ca va amintiti zilnic de ultima imbratisare, ultimul sarut, de ultima noapte de dragoste, la propriu sau la figurat…
Numai de voi depinde sa nu fie ultima deloc, chiar stiti ? Nu cred…. imi pare mult rau, nu imi permit decat sa va spun ca daca eu indraznesc a va cuprinde afectuos si sincer in brate, a va strange la piept cu drag, a va arata cata caldura si vitalitate poate fi intr-un tangou acordat cu permisiunea fiecareia… exista fiinte umane care nici ele nu mai indraznesc si….astepta !
Doamne, e amurg, cat mai aveti de astepat oare ? Prezint scuze, nimic fara Dumnezeu, iar intre noi , nimic fara celalalt/cealalta de undeva, de langa noi…. sau mumificare …. respirand cica ! Cele cuminti , doamnelor si domnilor !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s