Pariuri sportive din online

Site-ul pariurisportive.com, daca nu stiati, va spun eu ca este unul din primele site-uri de pariuri aparute in online-ul din Romania. In principiu se promoveaza toate tipurile de pariuri.
Aparitia acestuia in anul 2002 a insemnat un pas mare facut de casele de pariuri deoarece a oferit de la inceput suport in limba romana.

Cel mai vechi si cel mai bine structurat ca site din domeniul pariurilor sportive, are o oferta pentru toti pasionati de pariuri. Daca intri pe acest site si te hotaresti sa te inscrii poti beneficia de un bonus de 150 ron oferit de casa de pariuri Unibet.
Daca esti incepator, nu-i problema, acest site te va invata cum sa joci la pariuri sportive online, fireste ca in limba romana.

Asadar, daca nu esti un jucator priceput poti gasi pe net forumuri si tutoriale care te pot lamuri si familiariza cu pariurile.

Mie, personal mi-a fost de un real folos vizionarea mai multor tutoriale, pentru ca erau in limba romana. Iar atunci cand am inceput sa fac pariuri, e adevarat pe sume mici, habar nu aveam de aceasta platforma.

Avantajele pariurilor realizate din mediul online:

1. Taxa pentru orice bilet jucat in online, indiferent de suma pe care pariezi, este zero atat in euro cat si in Ron.
2. Nu exista nicio taxa pentru castigul obtinut.
3. Se poate paria din orice locatie, singura conditie fiind aceea de a avea acces la net. Fie ca esti la serviciu, intr-un InternetCafe sau acasa.
4. Nu exista o limitare in timp. Poti paria oricand, 24 de ore din 24 ai acces la platforma respectiva.
5. Intreaga interfata este realizata in limba romana
6. Nu exista o limitare a sumei pe care o poti castiga
7 Suma minima de la care poti incepe sa pariezi este de 1,50 Ron sau 0, 50 Euro.
8 Se pot face bilete comba fara restrictii
9 Se poate paria live cu cote care se pot schimba in timp real !!!
10 Suma minima de care trebuie sa dispui este de 7 Euro sau 10 USD

Se acorda Bonsuri de inscriere. Vezi detalii la casa de pariuri unibet

Acum, ca am lamurit care sunt avantajele pariului din online.
Motivul principal care m-a determinat sa intru pe aceasta pagina si sa imi fac un cont a fost ca pe Unibet se ofera un bonus la deschidere de 150 ron.

Recunosc ca sunt un pasionat al fenomenului sportiv si implicit particip la pariurile sportive. In ultima perioada am descoperit sporturi noi care sunt introduse si ele in acest fenomen al pariurilor sportive. Ciclism, tenis, volei, futsal, sporturi de iarna, etc…Sunt de asemenea prezente si celebrele curse de caini si cai la care se pot paria.

Este foarte adevarat ca sunt persoane care au ca sursa principala a lor, de venit pariurile. Dar astia o fac intr-un mod profesionist. Nu am pariat folosindu-ma doar de internet! Avand in spate ceva ani de Pronosport, Loto si, mai apoi pariurile sportive, am mai mers si eu [rin diverse case de pariuri. Este bine din cand in cand sa treci pragul unor astfel de locatii deoarece vei veni in contact cu jucatorii inraiti, cu experienta. Sfaturile lor sunt utile. Intotdeauna ai ceva de invatat!

Este drept ca eu raman fan pariuri online. Nu am chef sa dau bani in plus pe comisioane, intermediari, basca nici nu imi place sa platesc taxele la stat. In plus, cui nu ii place sa castige. Pana la urma nu conteaza suma castigata, conteaza adrenalina care ti-o da participarea la pariurile sportive..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s