AHC Dunarea Calarasi- victorie la Bucuresti in sala Giulesti

Miercuri, echipa de handbal DUNAREA CALARASI, a intalnit in etapa a patra, echipa din capitala, CSM Bucuresti. Meciul disputat in sala Giulesti, a fost unul pe muchie de cutit culminand cu un cartonas rosu vazut de portarul ucrainian al Dunarii, Oleg Kumogorodsky, in minutul 41 al meciului.

Arbitrajul extrem de ciudat, ca sa nu zic pe fata, in favoarea bucurestenilor, n-a facut decat sa-i ambitioneze pe elevii lui Aihan Omer si sa intoarca partida in favaoare lor. Alin Sania et comp. au redus diferenta de 3 goluri de la 23-20, marcand de patru ori consecutiv si au preluat conducerea.

Partida s-a incheiat cu scorul de 35- 32, pentru elevii lui Aihan Omer. Printre cei mai buni jucatori, merita amintiti Alin Sania cu 1o goluri marcate si Iulian Andrei, inlocuitorul lui Oleg Kumogorodsky, dar nu trebuie insa trecuta cu vedere daruirea si ambitia tuturor jucatorilor care si-au adus contributia la aceasta frumoasa victorie.

De mentionat si atmosfera creata de cei aproximativ 40 de fani calaraseni, care au asigurat fondul sonor in sala Giulesti.

Dunarea, ocupa locul 6 in clasament cu 6 puncte din 4 meciuri, duminica de la ora 11, in Sala Polivalenta, urmand sa intalneasca pe suceveni de la CSU.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s