Muller -apt de joc

Germania a remizat ieri cu Ghana, 2-2 , în cel de-al doilea meci al grupei de la CM Brazilia 2014, partidă în care Miro Klose a egalat recordul de goluri la turneul final , în vreme ce golgheterul nemților, Thomas Muller, n-a înscris și a părăsit terenul plin de sânge.

Muller, care în primul joc, cu Portugalia (4-0), a marcat de trei ori, s-a ciocnit la ultima fază a disputei cu Ghana de fundașul John Boye. S-a lovit cu capul de umărul cestuia și a căzut pe gazon cu arcada spartă și cu fața însângerată.

Klose a fost primul care a observat situația dificilă a coechipierului său și a chemat echipa medicală a Germaniei. Doctorul Hans-Wilhelm Muller-Wohlfahrt se îndrepta deja spre cabine, după fluierul de final, dar s-a întors de urgență pe gazon.

Muller a fost transportat la vestiare și cusut imediat la arcada care sângera abundent. După joc, Joachim Low, selecționerul nemților, a declarat că nu e vorba de o accidentare tocmai gravă pentru atacantul său și a lăsat să se înțeleagă că acesta va fi titular joi, în ultima partidă din grupe, contra reprezentativei Statelor Unite.

 

Un comentariu

  1. o întâmplare care ne-a agitat pe toti. Secventele transmise cu fata plina de sange a lui Müller ne-a socat, însa ne-am bucurat sa auzim ca nu este nimic grav si totul este sub control. Tin pumnii echipei germane la meciul de joi 🙂
    PS: o regula internationala spune ca atunci cand tastatura nu are literele Ä, Ü, Ö, atunci ele vor fi înlocuite cu AE, UE, OE. Deasemenea litera ß va putea fi substituita cu ss. Deci MÜLLER este MUELLER 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s