Michael Schumacher a ieșit din comă

Cel mai titrat pilot de Formula 1 din istoria acestui sport a părăsit spitalul din Grenoble, după ce a ieșit miraculos din coma care îi fusese indusă de medici francezi pentru a-i opri inflamarea creierului, în urma accidentului pe care l-a suferit germanul la schi în 29 decembrie anul trecut.

Familia lui Michael Schumacher (45 de ani) a anunțat că omul cu șapte titluri mondiale în Formula 1 nu mai este în comă și că își va continua recuperarea într-un loc pe care nu l-au precizat.

Într-un comunicat de presă, familia le mulțumește celor care i-au trimis mesaje de încurajare lui Michael, precizând că ”suntem siguri că l-au ajutat”.

De asemenea, medicii de la Grenoble, în apropiere de Alpii francezi, unde Schumacher a suferit teribilul accident la schi, au fost lăudați de familie pentru ”îngrijirea excelentă” pe care i-au oferit-o fostului pilot german.

Un comentariu

  1. O veste minunata! Ar fi fost pacat sa se prapadeasca acest mare campion, din cauza unui accident nefericit. Sa speram ca isi va reveni complet, cat de curand.

    Numai bine! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s