Franța – Honduras 3-0

Această partidă a consemnat primul gol din istoria Cupei Mondiale validat de tehnologie. În startul reprizei secunde, Karim Benzema – cel mai bun jucător de pe teren – a trimis, cu capul, o minge spre poarta honduriană. Balonul a lovit bara, apoi s-a plimbat pe linia porții, iar portarul Noel Valladares a împins-o câțiva centimetri peste linia porții.

Golul a fost validat imediat de arbitrul brazilian al meciului, după ce a primit confirmarea de la sistemul de supraveghere al liniei porții care a fost implementat, pentru prima oară, la această Cupă Mondială. Majoritatea reluărilor televizate nu au lămurit situația timp de mai multe minute, însă ”Goal Control” a oferit verdictul corect într-o singură secundă.

Karim Benzema a marcat celelalte două goluri ale francezilor, care au avut parte de un meci dificil doar în prima repriză, când Honduras – cea mai slabă și mai violentă echipă care a jucat până acum la Cupa Mondială din Brazilia – a rezistat 44 de minute până a încasat prima lovitură.

Pentru ”Les Bleus” urmează partida cu Elveția, cea care va stabili, probabil, cine va câștiga Grupa E. Miza este destul de importantă, având în vedere că ocupanta locului secund va întâlni în optimile de finală, aproape sigur, puternica echipă a Argentinei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s