Apocalipsa

Vazand ce se-ntampla in perioada aceasta (ma refer la situatia din Ucraina) mi-am adus aminte ca am citit candva in noul testament profetiile lui Nostradamus . Ceva de acolo se seamana cu se-ntampla azi. M-am uitat pe net si am luat cateva pasaje, succinte, care sa contureze o idee despre ce se-ntampla. Multe din profetiile din biblie sau ale lui Nostradamus, s-au adeverit. Oare profetiile din Apocalipsa referitor la aceste vremuri, se vor adeverii si de aceasta data?. Vreau sa cred ca nu. Banuiesc ca cei vizati in Apocalipsa, vor fi citit aceste profetii, se vor regasi de o parte sau de alta, a binelui sau a raului si vor constientiza ca o confruntare armata de proportii ar duce la o catastrofa planetara.
Nostradamus, in profetiile lui despre apocalipsa, a facut referire la ascensiunea unui personaj numit Antichrist si ca acesta va fi invins in urma unei lupte intre bine si rau. 

In “Apocalipsa lui Ioan“, semnele sfârşitului lumii sunt avertizate de aparitia a 4 călăreţi ai Apocalipsei, primul calarind un cal alb, al 2-lea un cal roşu, al 3-lea un cal negru şi al 4-lea unul gălbui. 
Dar dintre toţi călăreţii, primul aduce cea mai mare teroare. Apocalipsa lui Ioan (6, 2): “M-am uitat şi am văzut un cal alb. Iar cel ce stătea pe el avea un arc. Şi a pornit biruitor şi ca să biruie.” Alături de Satana, primul cal este cea mai malefică creatură din Biblie. Acest calaret e Anticristul.
Anticristul va fi o persoană atât de persuasivă, şi atât de iubitoare de pace, încât oamenii vor veni la el şi vor spune: “Să-l lăsăm pe el ca să ne conducă, şi nu politicienii”. “Apocalipsa lui Ioan” ne prevesteşte că Anticristul va trece în final de partea răului. El va juca un rol principal în ultimul semn: războiul care va pune capăt lumii.
Sa fie Putin Antichistul ?. Sa fie el cel vazut ca aducator de pace si apoi sa se-ntoarca impotiva binelui ? Parca a fost propus la un moment dat pentru premiul Nobel. Acum vad ca face ca acolo unde sunt rusi sa faca pamant rusesc. Sa fie rusii de partea binelui si occidental de partea raului ?. Sau invers ?. Eu cred ca invers. Poporul ucrainean a pornit o revolta impotriva unui individ lacom si a camarilei de aceasi teapa care si-au burdusit casele cu produse occidentale scumpe si de calitate dar proclamau dragostea fata de Rusia. Occidentul atrage oamenii cu tehnica si tehnologie de varf si nu cu bombe si tancuri. Nu inteleg cum poporul rus, un popor greu incercat si cu oameni de mare calitate, ma refer in special la marii scriitori, savanti, artisti, inventatori, sportivi, au putut alege sa fie condusi de personaje halucinante care se cred stapanii lumii, doar pentru ca detin controlul asupra unor arme de distrugere-n masa. Aceasta obsesie a conducatorilor rusi cum ca poporul rus e mai presus de alte popoare si ca trebuie sa le domine, nu poate duce decat la dezastru. Noi Romanii le-am incredintat comorile dacilor de frica nazistilor avand buna credinta in cuvantul lor privind pastrarea si inapoierea lor dupa pericol, dar s-a dovedit ca am avut incredere in cine nu trebuia.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s