Simona Halep s-a calificat în turul trei la Indian Wells.

Simona Halep, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6, s-a calificat în turul trei al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells (California, SUA), cu premii de aproape şase milioane de dolari. Simona Halep s-a calificat în turul trei la Indian Wells. Hănescu îl va întâlni pe Djokovici în turul doi Simona Halep, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6, s-a calificat în turul trei al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells (California, SUA), cu premii de aproape şase milioane de dolari.

Halep a învins-o în turul doi, cu scorul de 6-2, 6-2, după o oră şi şapte minute de joc, pe sportiva japoneză Kurumi Nara, locul 47 WTA. Românca o va întâlni în faza următoare pe jucătoarea cehă Lucie Safarova, locul 28 WTA şi cap de serie numărul 26.

Și Victor Hănescu, locul 87 mondial, s-a calificat în turul doi al turneului ATP de 1.000 de puncte de la Indian Wells, iar următorul său adversar va fi sârbul Novak Djokovici, numărul 2 mondial.

Hănescu a trecut în primul tur, cu scorul de 7-5, 3-6, 6-4, de sportivul francez Stephane Robert, locul 96 ATP, venit din calificări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s