De prin Romania adunate

Continuă sarabanda numirilor pe pile în diverse funcţii plătite de la buget: după privighetoarea literată de la departamentul anticorupţie din Ministerul Dezvoltării Regionale, a venit rândul unei doamne habarniste care ar vrea să plece în Austria ca adjunctă a şefului ICR de acolo. Aseara am vazut prestatia persoanei respective pe un canalde stiri si m-am enervat. Fireste ca am schimbat canalul.

Traian Băsescu şi Victor Ponta îşi aruncă de la unul la altul responsabilitatea sarăciei alegtorilor. Preşedintele condamnă prevederile noului acord cu FMI pentru că, spune el, guvernul inventează taxe şi impozite ca să hrănească aparatul bugetar. Pe de altă parte, premierul afirmă că din cauza lui Băsescu suntem săraci pentru că fixat în anterioarele înţelegeri cu FMI un deficit prea mic şi acesta nu ajută pe nimeni. Şi pentru că a luat mai puţini bani de la Bruxelles lăsând restul prietenilor politici care l-au ajutat să rămână preşedinte. Aici sunt de partea lui Ponta, nu pentru ca as fi sustinatorul lui ci pentru ca asta-i adevarul…

După ce acum câteva zile, era îngrijorat că nu mai are bani de pensii pentru căare o gaură de 3 mld şi ceva de lei din necolectarea taxelor, azi, Ponta, pare să se mai fi liniştit: ANAF a anunţat că a depăşit planul de încasări pe luna octombrie. E cazul ?

Cazul Berbeceanu,  apare în continuare dezvăluiri uluitoare. Am aflat, de pe net, că judecătoarea, care a decis arestarea comisarului este chiar chiriaşa procurorului care a instrumentat dosarul. Cam cât de lungi sunt oare tentaculele caracatiţei, asa in general, in Romania?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s