Black Friday 2013, jenti auto

Sunt sigur ca voi cititori mei stiti, cand si ce-i cu sarbatoarea asta, de Black Friday. Asadar, eu va voi spune doar…ca ziua evenimentului, e pe 29 noiembrie. Timp berechet pentru a naviga pe net si a ne alege produsele care ne sunt necesare.Anul trecut a fost pentru prima data cand am participat, ca sa zic asa, la acest eveniment. O sa va intrebati, normal si ce mi-am cumaparat? Pai, va spun imediat. Un program antivirus cu reducere pe sase luni.

Fiind incepator la aceasta sarbatoare a reducerilor. nu mi-am facut o lista cu magazinele participante si cu produsele respective. Anul acesta avand experienta anului trecut am deja o lista cu ce-mi doresc pentru mine, dar si pentru autoturismul meu. Zic, sa-i fac si lui o mica modernizare…cu reducere. Adica, asa in limabajul asta de azi e vorba de un tuning. Sim pentru inceput vreau sa schimb jentile, dupa aceea vad eu cu ce continui. Pretul e unul destul de bun, dar daca le prin la reducerea de Black Friday, imi ramane si ceva banuti pentru doua anvelope…ca doua le-am achizitionat. Fireste, tot de la un magazin online.

Eu, recunosc ca sunt pasionat de tuning si incerc sa fiu la curent cu noile tendinte dar, timpul si criza, bineinteles, mi-a taiat un pic din elan. Am vrut de anul trecut sa-mi incep modernizare, dar asta e…am considerat ca altele sunt mai necesare, dar acum a sosit timpul si pentru tuning!

Din ce am citit eu livrarea este gratuita…si se face prin-tr-o firma de curierat.

Deci, de Black Friday, am pus ochii, pe un site si pe niste jenti auto , superbe! Sper sa le pot achizitiona si mai apoi monta intr-un service auto.

Din blogosfera noastra, cea de zi cu zi va doresc o zi superba si spor la cumparaturi, de Black Friday, fireste!

3 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s