Salonul auto de la Bucuresti

Salonul auto de la Bucuresti se tine, in conditiile in care piata auto europeana pare a nu iesi din criza si asta se poate vedea cel mai bine in Italia. Singurul salon de profil care se organiza anual de catre  italieni, cel de la Bologna, a fost anulat, anunul a fost facut de jurnalistii de la Reuters citand pe organizatori. Ediţia cu numărul 38 a evenimentului auto nu va mai avea loc din cauza lipsei expozanţilor. Potrivit organizatorilor evenimentului, niciun producător de automobile nu s-a arătat interesat de participarea la Salonul Auto de la Bologna din motive legate de costuri”. Conform celor de la Reuters, un stand la un salon auto foarte  important costa cu aproximatie un milion de euro pentru o singura marca, iar in conditiile in care piata din Italia, se afla intr-o scadere evidenta,  producatori de vehicule nu sunt motiveaza sa investeasca intr-un eveniment de acest gen.

La ediţia din 2012 a Salonului Auto de la Bologna a fost prezenti doar 133. In timp ce la Frankfurt au fost 1000

Este al saselea an de declin pe piete auto din Europa care a adus vanzarile de modele noi la cel mai slab punct din ultimii 20 de ani!!

Revenind la Salonul auto de la Bucuresti, puteti vedea mai multe premiere nationale si modele noi, de vehicule, venite de la Salonul din Frankfurt.

Salonul se desfasoara in perioada 10- 20 octombrie la Romaero Baneasa. Detalii gasiti pe pagina speciala a acestui eveniment: http://www.sab.ro/ro/

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s