Joia, recomand!

Azi, fiind joi m-am gandit sa fac cateva recomandari din blogosfera romaneasca. De mult nu am mai facut asta.Pentru inceput va recomand un articol bun, cu explicatii despre: Taxa de timbru – Blog Eugen Titu.

A doua recomandare vine de la: Avocat Bucuresti, cabinet avocat Titu Eugen, cu mentiunea pe care o fac eu si, anume: In viata asta atat de zbuciumata din lumea asta mare si totusi mica, nu se stie niciodata cand ai nevoie de un avocat. Asadar e bine sa te informezi din timp si sa-ti notezi datele de contact ale unui avocat bun! Bun! …acum, sper sa nu ajungeti in situatia de a apela la un avocat si de-a ajunge prin instantele romanesti. Dar…cum ziceam, nu se stie…

Daca tot v-am recomandat aricole legate de drept, zic ca e bine sa cititi acest articol: Perspective în cariera de avocat – Bucureşti, 17 aprilie 2013. Daca va hotarati sa urmati aceasta profesie sper sa va fie de folos articolul!

In incheiere va las sa cititi un articol din Evenimentul Zilei: Avocat român în SUA: Problema în România este resemnarea. Eu am citit articolul si inclin sa-i dau dreptate! Voi, ce ziceti?

Din blogosfera romaneasca va doresc sa aveti spor la citit si o toamna frumoasa si bogata!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s