Recomand bijuteriile Giulia Nahmany

In aceasta postare va recomand un brand! Giulia Nahmany! Cine este Giulia Nhmany? Intrebare fireasca! Giulia este o antreprenoare tanara care a inceput construirea brandului cu prima academie in arta machiajului, in anul 2008.0005-giulia-nahmany-1-600x400

In anul 2011 a continuat investitia prin lansare pe piata romaneasca a propriei linii de bijuterii, tot sub brandul care-i poarta numele. Bijuteriile sunt lucrate manual in Israel.

Colectia de bijuterii este disponibila in magazinul propriu din Bucuresti, de pe Calea Victoriei. Daca nu sunteti din Bucuresti (si multi din cititori mei se afla in aceasta situatie) putetti vedea colectia cu dand un simplu click aici: cercei Giulia Nahmany si aici: bratari Giulia Nahmany. Giulia, nu  se opreste aici ! Va continua dezvoltarea brandului prin lansarea propriei linii de produse cosmetice in colaborare cu un renumit producator din Israel

Productia se va axa in principal pe produse de ingrijire a parului, a tenului, a corpului si pentru intretinere faciala. Produsele vor fi din ingrediente de calitate, imbogatite cu vitamine, minerale si extracte din ierburi. Asadar va fi o noua generatie de cosmetice naturale. In prezent se poarta negocieri ca aceste produse sa poata fi distribuite prin mai multe laanturi de farmacii si magazine de parfumerie , din afara!

Ca sa raman la titlul articolului, colectia de cercei Giulia Nahmany si bratari Giulia Nahmany, poate fi achizitionata si din online cu plata din contul paypal. Transportul fiind gratuit si asigurat  printr-o firma de curierat, din Romania. Pe pagina de contact aveti un formulr simplu prin care puteti face comanda.

Din blogosfera romaneasca doresc acestui brand viata lunga, iar voua, cititorilor mei, o zi frumoasa!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s