Anuntul prin intermediul internetului

Sunt multe persoane care au decis sa-si vanda sau sa-si cumpere produsele prin intermediul netului deoarece costurilor sunt mai scazute sau uneori lipsesc.Acest fapt a dus la aparitia unui numar foarte mare de site-uri cu anunturi. Avantajul acestor site-uri sta in publicitatea oferita gratuit fata de publicitatea din ziare care de multe ori este prea scumpa si limitata din punct de vedere al descrierii produselor. Cate poze cu masina ta, poti sa pui intr-un ziar? Sau se adreseaza unui numar limitat de potentiali clienti. Lumea cauta cel mai bun raport dintre pret si calitate, iar mediul online a devenit un teren propice pentru cumpararea sau vanzarea de autoturisme. Este aproape imposibil sa nu gasesti masina dorita pe site-urile de anunturi.
Dac vrei sa adaugi un anunt gratuit puteti alege site-uri care necesita inregistrare si astfel va creati un profil pe site-ul respectiv, acest lucru poate duce in unele cazuri la o anumita siguranta in privinta viitoarelor tranzactii incheiate sau puteti alege la fel de usor sa postati anunturi gratuite rapid si fara inregistrare care necesita doar confirmarea unei adrese de email asociate anuntului postat.
Cand vindeti o masina puteti adauga o descriere completa datorita numarului foarte mare de caractere disponibile, pentru o mai mare reusita adaugati si cateva poze reale,in unele cazuri se poate si un fisier video.
Daca vreti sa cresteti sansele unei tranzactii puteti sa alegeti promovarea anuntului postat de dumneavoastra in diferite puncte ale website-urilor de anunturi contra unor sume modice si pe o perioada cuprinsa intre 1-6 luni. Exista insa si cateva dezavantaje ale acestor site-uri…Puteti gasi si anunturi false cu fotografii care nu se regasesc in realitate. Deci, fiti atenti!
Cu toate aceste dezavantaje site-urile de anunturi va pot aduce foarte multi potentiali clienti sau cum spuneam, puteti gasi masina visurilor voastre.

Pentru mai multe informatii despre cum poti posta un anunt eu am gasit un formular aici:contact autodel.ro
Hai, s-aveti un weekend linisti!!..succes si cat mai multe tranzactii online reusite:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s