Activismul

Ia sa vedem : activismul si activistul! ( in care nu cred ). Pai , intr- un singur cuvânt: Propaganda sau in serviciul unei doctrine cu intentia de a schimba ordinea sociala , adica un experiment bine potentat de un grup care bineînteles vrea sa controleze numarul de tigari fumate in scopul si bine lui personal ( longeviv si fara uz de asigurare de sanatate ) si care are la baza de obicei sloganul , ca de exempulu ,, iubiti-va dusmanul ca pe aproape”, ba chiar mai mult.
Da, genii de astia cu ideii spontane nu sunt pe toate drumurile si saracul câine pavlovian isi recapata reflexul, instinctual primar, adica – Ii pica ochelarii de cal.
Daca citesti toata parerologia politica de pe net sau ai rabdare sa stai cu ochii la televizor, îti dai seama ca se repeta la nesfârsit experimentul lui Pavlov. Din perspectiva câinelui, Pavlov e dresat, fiindca îi aduce de mâncare de fiecare data când suna clopotelul.
Plictisitor sa tot ai grija la reflexe si sa ignori instincte.
Si ca un exemplu: Charles al Angliei e indragostit Lulea de satul românesc si-si tot cumpara case darapanate prin nu stiu ce fundatie ( adica tot ce nu si pierde valoarea e pamântul , investitie sigura chiar daca piata imobiliara e manipulata dupa interesul alura cu nas in proiectii future ) si activitistii se muncesc sa ne convinga ca ne face un serviciu, ala cu branduirea si ca omul vine la relaxare.
Romantic print, tinand cont ca Casa regala e ceva mai mult decât un milliard de euro.
Si cum iubirea e intotdeuna cu ce dai si ce primesti, tare as vrea sa stiu ce da România, economic vorbind, unui print indragostit lulea de ea, Romania!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s