Marketingul afiliat

In mare masura cei care isi fac cate un site o fac luand in calcul si scoaterea unui mic profit din el. Si, pentru asata una din metodele prin care se poate monetiza un site este afilierea. Sistemul este foarte simplu cei care ofera servicii si produse, adica comerciantii detinatori de magazine online, pun la dispozitia celor afiliati bannere, linkuri si reclame text. Cei afiliati folosesc instrumentele pentru a directiona vizitatori pe site-ul comerciantului, dupa care sunt platiti in functie de numarul sa valoarea acestei actiuni, din vanzari sau lead-uri.

Comerciantii din online au inteles ca fara publicitate  nimeni nu-si poate face o intrarea pe o piata, deoarece  competitia a devenit mult prea dura. Platforma de afiliere Web Is Yours, pe care eu am descoperit-o azi va poate ajuta la monetizarea site-ului vostru. Platforma Web Is Yours este doar un intermediar, ce ofera o solutie rapida si eficienta de monetizare si promovare. Si, unde mai pui ca este in limba romana…

In concluzie, marketingul afiliat este o metodele cele mai simple de a face bani prin publicitatea oferita site-urilor ce vand produse. Daca un vizitator de-al tau intra pe site-ul respectiv prin intermediul unui banner(sa zicem) postat pe pagina ta si cumpara ceva, tu primesti o cota masurata in procente din valoarea acelui produsu achizitionat. Deci,  toata lumea are doar de castigat.

Deci, sunt o multime de modalitati prin care poti face bani in online cu ajutorul unui site!

Eu, din blogosfera romaneasca va doresc spor la treaba:)

Un comentariu

  1. O alta metoda foarte populara in zilele noastre este reprezentata de advertoriale. Un advertorial este un scurt articol scris de o persoana care detine un blog sau un site cu un numar mare de vizitatori…este cea mai buna,,,parerea mea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s