Stiti o alta metoda mai eficienta, pentru a te lasa de fumat?

Bine v-am regasit, spun asta acelora dintre cititorii mei care s-au obisnuit sa gaseasca in fiecare zi cate o postare…Si, cum ieri a fost o zi cu mult soare am lipsit, dupa cum ati observat, motivat fireste!:)

Deci, ieri, am iesit cu amicii si printre multitudinea de subiecte am avut si-o discutie despre fumatori versus nefumatori. De fumat am fumat si eu! Sa nu ma intrebati: De ce? Cert este ca m-am lasat! Cu toate astea intelegeti de ce sunt atat de tolerant cu fumatorii…s-am ales, ieri sa intram intr-un local si sa stam in sectorul destinat fumatorilor, fiind 4 persoane dintre care doar unul fumator. Dar, un fumator inrait…

Prieteni fumatori am destui, dar ca acesta nu-i niciunul! Discutia noastra s-a axat pe renuntarea la fumat, in incercarea noastra de al ajuta pe acest amic sa se lase de fumat. Nu imi dau seama exact ce te poate determina sa te lasi de fumat, cu toate ca eu am trecut printr-o experienta de acest gen…Cred ca a fost vorba de vointa, dar  vad o tendinta din ce in ce mai mare, un trend, care duce spre acest lucru si cica ar fi 3 metode : Sa o iei incetisor, reducand treptat numarul de tigari pana la o renuntare definitiva, fara sa folosesti inlocuitori sau stimulente. O alta metoda ar fi sa folosesti guma de mestecat…ori de cate ori simti nevoia sa aprinzi o tigara. Si-o a treia metoda este tigarea electronica…

Sincer eu nu stiam prea multe lucruri despre aceasta noua metoda si-am cautat pe internet mai multe informatii  la aceasta adresa: http://www.tigaraelectronica24.ro, cu speranta ca-i pot oferi amicului meu sprijin…zic unii, ca-i cea mai buna metoda. Renunti la tigarile normale, reduci treptat cantitatea de nicotina. Poti fuma si chestii aromate (cica asemanatoare aromelor de narghilea) si nu afumi incaperile. Nu vei mai mirosi nici tu a tigara si vei putea fuma si-n locuri in care altfel nu se fumeaza.

Nu-mi dau seama daca amicul asta al meu se va lasa de fumat este doar o metoda care merita incercata. Pana la urma tine de vointa fiecaruia, zic eu.

PS. S-acum va intreb pe voi: Stiti o alta metoda mai eficienta, pentru a te lasa de fumat?

3 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s