În vizita, în Bucureşti.

Bine v-am regasit, spun asta acelora dintre cititorii mei care s-au obisnuit si asteapta sa iau din nou in vizor cate un loc pe care l-am vizitat virtul,  prin navigarile mele, din mai toate punctele de vedere. Si, cum Bucurestiul este un oras des vizitat de mine am sa va aduc in fata ochilor  una din zonele cel mai des frecventate de turisti si nu numai ei. Este zona Aeroportului Baneasa. Cu un simplu click gen cazare Baneasa, se deschide o multime de oferte de cazare in hoteluri moderne pentru toate gusturile si buzunarele. Daca in urma cu 10 ani in Bucuresti, era o problema cu spatiile de cazare  astazi lucrurile stau complet diferit. S-a construit mult si frumos! Si, asta o spun eu, un vizitator din provincie, care vede mult mai bine si chiar cu oarecare detasare modul in care se dezvolta capitala.

Majoritatea hotelurilor au, caci despre ele vorbim, pun la dispozitie servicii gratuite: internet wireless, trezire la cerere, mesagerie, pastrare valori la receptie , mic dejun in camera, la cerere parcare exterioara ,transfer de la/catre Aeroport Henry Coanda. De asemenea servicii cu plata gen: telefonie cu linie directa nationala si internationala, room service, minibar spalatorie-curatatorie, acces animale companie sala de conferinte.

Din punctul meu de vedere, obiectiv (si- am mai mentionat lucrul acesta), oferta de cazare in Bucuresti concureaza cu ofertele marilor capitale din Europa! Si, nu este vorba aici de a lauda ci de a constata…

Cum spuneam la inceputul articolului era vorba de o calatorie virtuala printre ofertele de cazare din Bucuresti, dar va spun ca am calcat si cu piciorul cateva din hotelurile bucurestene, ultima data in decembrie si mi-ai lasat o impresie placuta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s