Site review-hainute

Astazi, dragii mei vizitatori ne vom ocupa din nou de un site, dar nu de orice fel de site, ci de un site mai special! Sau, ca sa fiu si mai exact, de un site dedicat copiilor, dar care trebuie vizitat, musai de parinti!
Exact, ati citit bine, site-ul sau mai bine zis, paginile site-ului sunt pline de oferte pentru cei mici, dar cei care trebuie sa-l viziteze si, deci sa cumpere sunt cei mari, adica parintii. Acum cred ca m-am facut inteles si ii urez sa ajunga la un nivel ridicat, de trafic fireste!

Asa cum obisnuiesc, prima pagina pe care o deschid atunci cand intru pe un site este cea in care as putea afla totul despre cei care au fost in stare de aceasta creatie, sau cel putin asa s-ar presupune. Paginile „Acasa” si „Despre noi”, te izbeste prin multitudinea de informatii si reduceri puse la un loc aici, unde te-ai fi asteptat sa gasesti ceva scurt si cuprinzator despre ei. Sigur ca toate informatiile puse pe aceasta pagina sunt extrem de utile.

winnie-poohAbandonez aceasta prima pagina accesata si imi indrept privirea si mouse-ul catre una dintre frumoasele si sugestivele fotografii care insotesc categoriile de pe prima pagina. Sugestiva, nu?

Produsele sunt grupate in functie de varsta, asta-i bine ca nu trebuie sa cauti marimile si mai exista o categorie, bogata cu personaje din desene animate. Si, fiind vorba de articole gen hainute copii, pentru nou nascuti de la cei mai importanti producatori de hainute pentru copii este bine ca administratorul site-ului s-a gandit la o adresa de mail, separata pentru reclamatii. Si, totusi  imi permit sa vin cu un sfat. Da, ma dau modest, pentru ca n-are rost sa incept sa fac comparatii cu alte site-uri. In primul rand, asa cum iti sare imediat in ochi, sunt culorile de pe pagina „Contactati-ne” si in al doilea rand „Formularul” este binevenit, dar daca exista Asistenta Online, nu-i vad utilitatea.


PS. Pe vremea copilariei mele pentru hainute, parintii trebuiau sa cutreiere orasul in lung si-n lat, acum totul este la doar un click distanta.In rest, numai de bine despre acest site! A fost o placere sa-l vizitez!

Sursa acestui review a constitut-o site-ul de hainute copii.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s