ProTV-ul…serviti va rog, cu forta!

CNA-ul nu mai exista, altfel nu se poate explica cum isi permite PRO TV sa faca o emisiune plina de injurii, mitocanii, blesteme si alte alea. Pai cum sa se supere când de PRO TV au nevoie toti, fie ei la Putere sau in Opozitie, asa ca Media Pro a devenit un stat în stat. ProTv-ul e cu toata lumea!Pe la ei pe la sediu, pe Pache Protopopescu, nimeni nu respecta legea.

Ce daca si pe stânga si pe dreapta sunt semne cu “oprirea interzisa”, cei de la PRO parcheaza nestingheriti sfidând legea pentru ca ei sunt de la  MEDIAPRO si toti au nevoie de MEDIA.

Dar sa revenim la oile noastre, “Probabil cea mai nesimtita emisiune din lume” intitulata în acelasi mod sfidator “Serviti va rog”, difuzata acum in reluare…Ei bine, emisiunea , cât de putin am rezistat sa ma uit, a fost plina de injurii, blesteme, mitocanii, bataie, minciuna, glume proaste, mizerie si mult penibil.

Gazda spectacolului este, ca si pâna acum, Regele taranilor neciopliti, din România, Nea Marin, un personaj pe cât de prost pe atât de necioplit si agramat, o adevarata blasfemie la adresa lui Amza Pellea.
Dar cui sa-i pese?! Sosit din zona crepusculara a glodului si ajuns drept în capul mesei, cu chimirul sau asortat la orice si suferind de mania persecutiei transformata într-o dictatura stupida amplificata de scenarii absolut idioate (asta în cazul în care exista asa ceva), Nea Marin, îsi bate joc de bunul nostru simt în fiecare weekend, in reluare ca n-a fost de ajuns in direct asta-vara!!

Si nu poti sa renunti la PRO TV pentru ca asa iti da operatorul programele!
La asta trebuie sa lucreze CNA-ul.
Cetateanul trebuie sa poata sa-si aleaga programele tv pe care le vrea si dupa aceea sa plateasca pentru ele.
Sa vedem daca ar mai rezista vreun Mogul.

PS. am rostit si scris cuvantul tarani. Tin sa mentionez ca-s tare mandru ca mama mea este o femeie de la tara!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s