Istoria Romaniei- Razboi pe autostrada comorilor

Ne-am invatat sa folosim cuvinte mari, dar dincolo de aceste cuvinte folosite des, de alte scenarii si de alte interese, de istoria noastra veche ii pasa cuiva dintre noi, in afara de o mana de oameni care  fac tot felul demersuri si emisiuni  documentare, statul asta care jupoie cetatenii si mai nou animalele de pe aceste pamanturi, face ceva pentru conservarea lor ? Aaaa, am uitat, e criza !!!

„Noile descoperiri uimitoare de pe autostrada Sibiu – Orăștie vin să bulverseze istoria: ceramică veche de 8.000 – 10.000 de ani, testată cu Carbon 14, în Geneva.”

O precizare foarte importanta: Am scris acest articol deoarece se vorbeste despre situri arheologice peste care se trece acum cu buldozerele si care contin dovezi importante pentr trecutul acestui pamant  pe care noi locuim acum… Sper ca cei doi invitati sa nu minta. Dar se poate afla daca cineva ar baga in seama mai mult locurile alea, nu?

In rest, nu impartasesc sentimentele ultranationaliste si nici nu sunt convins de teoriile despre limba daca, etc… Sunt deschis insa ideilor noi, pertinente, cu dovezi clare. 

Daca e adevarat ce au descoperit acolo oamenii astia, merita sa stim si noi? Merita sa le salvam si sa aflam mai multe? Asta cred !

Vezi aici : Razboi pe autostrada comorilor

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s