Prin Busteni

Ia sa va descos eu un pic asa.  Scaparam cu bine de sarbatorile de iarna si acum ne gandim iarasi la vacanta, fireste zic eu! Orice om al muncii se gandeste la o vacanta! Iar ca o vacanta sa fie reusita, trebuie programata din timp. Sa stii cand iti ei liber, unde te duci, unde te cazezi, cu cine 🙂 Si, daca tot ne planificam vacanta din timp, ideal ar fi  s-o si rezervam efectiv. Nu d-alta, dar pentru a nu avea surprize neplacute.

Stim ca este criza, si pare ca trendul, e  turismul intern. Ma rog, este o chestie pur psihologica, pentru ca este criza peste tot in Europa. Dar deh, tot mai bine-i in tara ta.

Sa va prezint argumentele mele :

1. Euro. De multe ori se pierd multi bani la comisioanele de schimb. Daca mergem in tari extra-Euro, gen Bulgaria, Croatia ori Turcia, lucrurile sunt si mai grave. Poti ramane cu Leva in buzunar, pe care o sa-i mai poti folosi anul urmator(daca doresti sa mergi iar la bulgari) ori sa-i schimbi din nou, ceea ce inseamna alt comision. Sa nu mai zic de sentimentul pe care-l ai atunci cand ai banii tai in buzunar.

2. Cand mergi cu masina personala, esti de mai stresat intr-o tara straina. Ori esti paranoic ca politistii ginesc strainii (uneori pe buna dreptate), ori duci grija masinii, care poate fi si ea furata. Nu zic ca la noi in tara n-o poate fura, dar aici e mai simplu de rezolvat cu politia, te poti intoarce repede daca ti-o gasesc.

3. Oricat de frantuzit sau englezit te-ai crede, te simti mai bine intr-un loc unde se vorbeste limba ta. Adica, printre ai tai. Nu toti vor sa recunoasca, dar asta-i realitatea.

4. Turismul romanesc incepe sa se miste.  La munte lucrurile sunt intr-o continua miscare. Aspectul asta nu poate decat sa ne bucure, incet, dar sigur, ajungem la un turism de top. Pentru mai multe detalii legate de acest argument, dar si de ofertele, de cazare la munte, puteti arunca un ochi pe hoteluri Busteni. Va veti convinge, singuri!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s