Sa va descos !

 Astazi mi-am propus sa va descos si sa-mi spuneti cati dintre voi ati publicat anunturi  si pe ce site ati facut acest lucru ?

Intreb deoarece si eu de ceva timp tot public anunturi si ma gandesc sa fac alte anunturi mai deosebite, voi ce sfaturi imi dati ?

Ca vorba romanului, pana nu incerci nu reusesti si as face ceva anunturi cum spuneam mai maricele sa pot avea si eu un castig mai maricel, deci astept de la voi neaparat ceva sfaturi, un site pe care faceti anunturi, unde nu ati avut probleme, unde se pot face anunturi, unde se mai gasesc si cate un sfat micut. Eu public anunturi gratuite, pe site-ul asta! Voi?

Astept sa va laudati si sa-mi spuneti ce sume ati castigat si cat este de sigur in ziua de astazi sa faci anunturi online, ca eu le tot explic amicilor mei si tot nu ma cred, ca eu am vandut masina prin intermediul acestui site!

Pe ai casei i-am lamurit cand mi-am primit banii, dar astept si de la voi confirmari, poate asa intelege mai multa lume, ca a apela la astfel de site-uri, este o solutie moderna, eficienta, cu cheltuieli zero !

A mai vandut sau cumparat cineva ceva in ultimul timp, astept raspunsuri!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s