Ajutor la pescuit

Aseara, plictisit de stirile noastre cele de toata ziua m-am apucat de  navigat pe internet, cum fac de obicei cand sunt plictisit. Si, ce vad pe monitor,  un site care zicea ceva de barcute ! Waw, zic !! Pai, eu care locuiesc pe malul Dunarii, sa nu-l stiu. Nu prea stiam exact despre ce este vorba, si ce vrea sa zica prin barcute-plantat, ca eu sunt obisnuit cu termenii marinaresti: barci, vapoare, impingatoare, remorchere etc ! M-am uitat putin pe la poze si am vazut ca sunt niste barci mici,   adica : “navomodele” . Ahaa… zic …e vorba despre barcute mici cu telecomanda.

Pana aici parea foarte simplu, dar nu pricepeam ce rost au la pescuit?. Am cautat din nou pe internet niste informatii, dar nu prea erau. Cand scriam barcute pescuit aici, imi aratau diferite modele de astfel de barci, dar nici o informatie despre utilitatea lor. Si, totusi niste informatii, am gasit! Pe scurt, este vorba de barci care planteaza momeala, pentru pescuit.  Am vazut si oferta de preturi si am mai  inteles ca sunt folositoare si te ajuta atunci cand pescuiesti.

Eu, nu am rabdare la pescuit, dar sunt un mare consumator de peste. Zic, pe bune. In schimb, am foarte multi amici care se ideletnicesc cu acest sport, chiar daca eu nu-l consider a fi un sport, ci o pasiune frumoasa…si  cred ca lor le-ar prinde bine o asemenea barcuta !

 

4 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s