Moşul meu !

Cand eram si eu mai mititel, undeva prin anii ‘80, m-a dus tata la serviciu ca venea Mos Craciun – rebotezat de unii Mos Gerila. Trebuia sa spun o poezie ca sa-mi primesc darul. Am recitat din Eminescu si-am primit jocul ‘Bunul gospodar’, un fel de ‘Monopoly’ in varianta romaneasca.
Ce e interesant , pe vremea aia, nu aveam nici un fel  de trac in asemenea situatii.  Acum, dupa ce am absolvit studii de specialitate la nivel foarte inalt, ma fastacesc de emotie cand trebuie sa urc pe scena! …Hei, ce vremuri!!

  Ce mi-a adus Mosul ? Mai multe, printre care niscai kurtos kalacs cumparat personal de la targul facut de primar in centru si care vrea sa-l copieze pe cel vienez. Nu ca ar fi ceva rau in asta! Dar cel mai mult mi-as fi dorit un SPA . Unul din bijuteriile astea de SPA-uri de interior, ca cele de pe site-ul asta, pe care mi la trimis o buna amica, care  a lucrat multa vreme prin strainataturi si Mos Craciun i-a adus in dar, la pachet cu montaj si service gratuit! Ce Mos darnic !! – nu spun despre cine e vorba, sunt un gentleman.  Dar, pot sa va spun ca beneficiat de livrare gratuita si mai are pe deasupra garantie doi ani !!!Pentru un asemenea cadou o sa trebuiasca sa fiu foarte cuminte  …sau mai e o varianta …sa imi iau al doilea job !!!
  Hai, ca va las sa vedeti si voi minunatiile astea de SPA-uri si cine stie poate anul viitor ne dotam locuintele ,cu cate unul, fireste ! La buna vedere !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s