Sunt ecologice

Toalete ecologice au fost lansate in Romania, inca din anul 2000, insa doar in ultimii patru ani se poate vorbi despre o dezvoltare mai accentuata a pietei. Cei mai importanti clienti ai unuor astfel de produse,  toalete ecologice,sunt dezvoltatorii mari de proiecte imobiliare,deoarece legislatia privind protectia muncii si normele de lucru au fost luate in calcul mai serios de catre sefii santierelor de constructii. Dar, exista si o clientela care are o pondere tot mai mare in portofoliul de clienti ai firmei cei comercializeaza …..Si este vorba de: manifestarile de tipul festivalurilor, concertelor, zile ale oraselor, targuri, care, vin puternic din urma.

Exista si un site care comercializeaza , toalete ibra unde poti face comenzi pentru astfel de produse el apartine companiei IBRA.RO HOLDING,care  a fost infiintata in anul 2004 si reuneste mai multe companii de renume la nivel national si international, toate fiind bazate pe ramura ecologica. Asadar acestia pot  oferi prin grupul lor de firme: toalete ecologice, echipamente de inspectie video canalizari,utilaje si accesori compozite,servicii de vidanjare, desfundare, decolmatare,etc… Pentru toate marcile internationale de produse care le ofea, sunt importatori directi, si, astfel se poate garanta cel mai bun pret din Romania . In 2010, au deschis propria linie de productie, echipata cu utilaje de ultima generatie, astfel, au devenit si producatori de toalete ecologice .Calitatea serviciilor si a produselor este asigurata in primul rand de personal calificat si de utilajele performante de ultima generatie., IBRA.RO HOLDING si-a castigat un renume in Romania, dar si in tari vecine precum Ungaria, Bulgaria, Rep. Moldova !

Si inca un aspect ce trebuie mentionat: transportul acestor toalete la beneficiar se face gratuit de catre ibra.ro, prin flota auto proprie, sau de catre societatile de transport cu care ibra.ro, are contracte.  De asemenea ,plata la livrare se face numerar, in lei, la valoarea din documentele fiscale primite (factura si chitanta).

2 comentarii

  1. stii ceva …am fost la un concert in vara si erau cateva !! numai ca din nefericire erau f. putine la afluenta se spectatori. nici nu-ti imaginezi ce cozi erau !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s