Germania si Argentina, marile surprize din Qatar!

Atunci când Germania și Argentina pierd la CM din Qatar, trebuie sa fie ceva murdar la mijloc. Dacă jucau una împotriva celeilalte mai credeai..dar de echipa naționala a Japoniei nu au auzit prea mulți, iar pe la echipele europene nu a ajuns nici un japonez remarcabil de care multă lume sa știe…și totuși…Japonia bate Germania Atunci când Germania și Argentina pierd la CM din Qatar, trebuie sa fie ceva murdar la mijloc. Dacă jucau una împotriva celeilalte mai credeai..dar de echipa naționala a Japoniei nu au auzit prea mulți, iar pe la echipele europene nu a ajuns nici un japonez remarcabil de care multă lume sa știe…și totuși…Japonia bate Germania.
FIFA a dovedit ca banii sunt peste orice regula de bun simt, regulamente și oameni.
Cum sa accepti spagi de la tari musulmane pentru organizarea unor evenimente de tip campionat mondial când stii ca acolo vor sosi mentalități mult mai libertine comparativ cu regulile musulmane…cam cum crezi ca progresul va fi înăbușit de reguli cretine?!

Suntem doar la începutul meciurilor de la Mondialul din Qatar și vor mai fi surprize și, acuzatii/afirmații de înaltă corupție.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s