Baschet 3×3 / Constanta

Finalele circuitelor mondiale de baschet 3×3, gata de start la Constanța

Cele mai bune 32 de echipe de baschet trei la trei din lume, 24 la tineret și 8 la feminin senioare sunt pregătite de startul finalelor mondiale, care vor fi găzduite de Constanța, începând de astăzi până duminică.

FIBA 3×3 Nations League – circuitul mondial de tineret și FIBA 3×3 Women’s Series – circuitul mondial profesionist feminin își vor desemna campioanele la Constanța, în arena construită temporar la City Park Mall.

Naționalele de baschet 3×3 ale României sunt prezent în ambele competiții, cu reprezentative la masculin și feminin în competiția rezervată jucătorilor tineri, sub 23 de ani și de asemenea în competiția profesionistă feminină.

Fanii vor acces gratuit în tribune și vor avea ocazia să praticipe la numeroase concursuri cu premii, care vor fi organizate în pauzele dintre meciuri. De asemenea, pe constănțeni îi așteaptă, pe lângă meciurile spectaculoase de baschet și reprezentații de circ, momente de dans, muzică non-stop și multe alte surprize.

Meciurile se vor desfășura cu începere de la ora 16:00 în primele două zile de competiție, miercuri și joi, de la ora 14:00 vineri și din nou de la ora 16:00 sâmbătă și duminică.

Naționalele de tineret ale României vor juca miercuri și joi în faza grupelor la Nations League și apoi sâmbătă și duminică în cadrul Women’s Series.

Evenimentul care cuprinde cele două turnee finale este organizat de către CSM Constanța cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța și City Park Mall.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s