Suplimentele un lucru obisnuit

Suplimentele un lucru obisnuit
Nu stiu cati dintre voi stiu ce sunt suplimentele. Nu stiu cati dintre voi faceti sport. Si, nu stiu cati dintre voi ati luat proteine sau vitamine! Ce stiu este ca suplimentele ajuta organismul unei persoane care face sport, deoarece ii asigura necesarul de proteine pe care organismul nu are capacitatea sa il produca. Deci, pentru cei care fac sport este un lucru obisniuit sa foloseasca suplimentele, vitaminele, etc. dar daca va hotarati sa folositi, parerea mea este sa va sfatuiti cu un nutitionist. Sa nu le luati asa dupa ureche ca si amicul vostru le foloseste si sunt bune .Dupa ce va sunt recomandate puteti intra pe acest site kiwigym.ro ca sa vedeti oferta de suplimente, care vi se potriveste conform recomandari primite. Si, tot acolo veti gasi informatii legate de Dymatize iso 100.

Ce este Dymatize iso 100?
– este una din cea mai pura proteina din zer absorbante;
– este un produs util pentru reducerea masei corporale, dar si pentru cresterea masei musculare;
– are un gust excelent
Sa revin, eu, fac sport, mult sport, nu sunt un consumator inrait de asemenea suplimente, vitamine, etc., dar recunosc ca am luat suplimente nutritive atunci cand am simtit (sau voi simti) ca sunt obosit, dar asta numai dupa ce in prealabil am discutat si mi-au fost recomandate de nutritionistul meu si pe deasupra am citit si prospectul! Cu toate ca sfaturi, de la destui priceputi, am primit si eu!!!
Desigur, alegerea este a voastra, eu nu am facut altceva decat sa va atrag atentia ,ca atunci cand va decideti sa folositi suplimente nutritive, sa va informati!!! Despre suplimentul Dymatize iso 100, pot eu sa va spun ca nu are efecte secundare. Daca va hotarati sa folositi acest supliment, informatiile necesare la gasiti pe site-ul kiwigym.ro, la sectiunea: proteine de la dymatize
Din blogosfera romaneasca va doresc spor la antrenament:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s