Peluza Catalin Hildan-Dinamo

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi interiorDe 20 de ani visam la ”New Dinamo”. ACUM AVEM NEW DINAMO!
Și avem și bilete pentru următoarea deplasare. Pentru că din acești bani trăiește Dinamo.
Blestemul se transformă în binecuvântare.
Ieri au fost pe teren 10 JUCĂTORI CRESCUȚI DE ACADEMIA DINAMO!
Eșanu, Grigore, Giafer, An. Radu, Borcea, Crețu, Mihaiu, Moldoveanu și Bani. Al 10-lea este Longher, care a fost printre cei mai buni din echipa adversă.
Alți 7 juniori de-ai noștri au fost pe banca de rezerve.
Felicitări celor care i-au format de când au pășit prima dată în Ștefan cel Mare. Toate sacrificiile lor vor da roade. VOM MAI PIERDE MECIURI, dar și atunci va trebui să continuăm să le acordăm încredere.
EI SUNT DINAMO și NOI SUNTEM DINAMO.
Ei vor da totul pe teren, iar noi în tribune. E important să fim prezenți în număr mare la meciuri și la fel de important este să ne întoarcem la obiceiul de a face sold out la biletele virtuale.
ATENȚIE! Biletele virtuale duc la creșterea aportului financiar al DDB în cadrul clubului, ceea ce va cântări foarte mult în acțiunea de îndepărtare a groparilor româno-spanioli.
HAIDEȚI SĂ NE ARĂTĂM SUSȚINEREA prin cumpărea de bilete virtuale pentru următoarea deplasare!
Urmează două deplasări DE POVESTE. Una mai frumoasă ca alta: Buzău și apoi Constanța. ACUM SE SCRIE ISTORIA și TU TREBUIE SĂ FII PREZENT!
PS: Ca să evităm comentariile gen ”plătiți-l pe Sorescu!”, am vrea să știți următoarele lucruri:
– întrebările din partea jurnaliștilor pe această temă se vor repeta la fiecare meci.
– restanțele la care s-a referit jucătorul sunt dinainte de intrarea în insolvență. Cu privire la acele restanțe au fost aduse lămuriri din partea d-lui Iuliu Mureșan și din partea celor care se ocupă de administrarea controlată a clubului.
– TOȚI BANII strânși până acum din bilete și cotizații au fost folosiți pentru plata salariilor și a datoriilor administrative.
– sumele strânse și transferate către club prin ProgramDDB sunt afișate în modul cel mai transparent pe platforma. programddb.ro
– din banii pe care îi strângem acum, trebuie să achităm salariile lună de lună. Nu putem avea restanțe pe perioada insolvenței, pentru că asta ar însemna că insolvența a eșuat și intrăm în faliment.
– toate sumele care intră în club sunt sub controlul unei echipe de profesioniști care gestionează insolvența. Nu trebuie să ne îndoim de cei care ajută la salvarea lui Dinamo.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s