Slender Dorian Yates

ProteinHouse | Arzator de grasime si celulita pentru femei DyNutrition Slender Cellulite&Fat Burner 450gDespre produsele de slabit, unii le considera drept periculoase, altii le recomanda ca fiind  foarte bune si esentiale pentru sanatate. Mai exista o categorie care le considera inutile, drept apa de ploaie. Ca intotdeauna, adevarul este undeva pe la mijloc.
Poate ca eu nu sunt cel mai in masura sa discut despre acest lucru, dar niste sfaturi la modul general, tot pot sa dau. Sa vedem:

1. Exista si in domeniul acesta reusite. Puteti incerca de exemplu produsul Slender Dorian Yates, pentru arderea grasimilor.  Intr-o cura de genul acesta este bine sa pui intrebari si sa nu te ascunzi. Raspunsurile legate de suferinta ta iti pot fi de mare ajutor.
2. Ce pretentii ai de la un produs? In cazul unui produs comercial clasic (celebrele pastile), reclama exagereaza binefacerile sale. Nu exista pastila minune, plina de sanatate, nu exista medicament care sa vindece suta la suta, cancerul. Realist vorbind, curele de slabire cu  produse de genul Slender Dorian Yates, sunt o optiune care dupa mine trebuie incercata. In aceste situatii nu fac rau, asa ca de ce nu?
3. Din ceea ce am citi eu pana acum, nu este bine sa combinam aceasta cura de slabire cu alta, ci doar cu miscare. S-ar putea sa existe reactii, iar tu sa fi cel care platesti pentru asta. Cand ai de ales o cura intre clasica cura de slabire prin infometare si una cu produsul: Slender Dorian, zic ca-i bine sa va informati. Eu nu va zic care e mai buna, spun doar ca trebuie sa va informati si, sa fiti constienti de alegerea pe care o faceti.
4. Eu nu as merge pe recomandarile venite de la prieteni, colegi, etc, sincer. Adica, sa imi spuna, eu am luat tratamentul X si, uite ce bine arat. Eu as recomanda sa mergeti la un medic. El, este in masura sa faca recomandari.
5. Daca as fi intr-o situtie dificila. Sa zicem ca as avea probleme cu greutatea! Sper sa nu! Dar sa zicem. Eu as incerca, ce-o sa mi se intample, sunt produse certificate si nu pot face rau!
Va repet , inca odata, eu nu-s medic, nu am tangenta cu acest domeniu (medicina), insa o opinie pot sa am.
Ca o concluzie: decizia este a voastra, daca va veti afla intr-o situatie dificila, veti apela la un tratament cu produse de slabit sau nu veti apela. Daca o veti face, ideal e sa va informati bine, si, sa alegeti ce-i mai bine pentru voi!
Din blogosfera va doresc sanatate maxima!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s