Industria naturista creste!

Industria naturista creste! VitaMix prezent in mediul online!

a6dc-40435Piata „naturistelor”, este intr-o continua crestere de la an la an, in pofida recesiunii anuntate dupa pandemia noului coronavirus. Adica produsele naturiste gen vitamine, ceaiuri, suplimentele, tincturile pe baza de plante, cu toate ca nu sunt la noi in tara prea bine monitorizate, aduc profituri frumusele producatorilor si importatorilor.

Nu trebuie uitat ca conceptul de baza al medicinei naturiste este acela de a actiona inainte ca o persoana sa se imbolnaveasca, pe scurt preventie!

In acest moment, in Romania, importurile sunt baza acestei pieti, cu toate ca se pot cultiva si industrializa fara mari probleme si aici. Cele mai multe ierburi paradoxal vin din SUA, Canada si Taiwan si nu cum ne-am fi astepta, din Asia. Poate si pentru ca americanii au abordat intr-un mod mai profesionist medicina complementara?

Asa cum arata un studiul realizat de Bio Integra, ritmul de crestere al „naturistelor” este de 20% , pe an. Produsele naturiste si-au facut simtita prezenta in retelele de hipermarketuri si in mediul online.
Produse naturiste, gasim pe site-ul: vitamix.ro, al magazinului cu acelasi nume, prezent de altfel si cu 30 de magazine fizice, in toata tara.

Atunci cand suntem intr-o stare de sanatate nu tocmai buna sau avem cunostinte, rude, prieteni care se confrunta cu probleme de sanatate, ar trebui sa ne gandim ca am fi putut preveni aceste situatii. Poate daca, ne-am fi gandit sa consumam alimente mai chibzuit, poate daca am fi fost mai atenti cu sistemul nostru imunitara, am fi evitat situatii neplacute.
Zic, de sistemul imunitar, avand in vedere ca acesta este principalul vinovat in multe situatii, iar produse naturiste, pentru inatrirea sistemului imunitar sunt disponibile la un click distanta. DVR Stem Imuno, special creat pentru inatrirea imunitati, disponibil pe site-ul: vitamix.ro, contine cele mai puternice stimulente naturale pentru refacerea sistemului imunitar.

Un alt beneficiu este acela de a preveni si combate infectiile cu herpes, viroze gripale sau coronavirusuri.

sursa foto site: viamix.ro

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s