Ce trebuie sa stii inainte de a cumpara hartie pentru copiator?

Care sunt principalele calitati pe care le au foile de hartie pentru copiator?
Avand un proces de aprovizionare al biroului, ii permiteti afacerii dumneavoastra sa continue sa functioneze permanent. Nu va doriti ca intreaga companie sa se inchida din cauza faptului ca nu aveti stilouri, cerneala sau hartie pentru copiator. Cu toate aceste tipuri de hartie, disponibile pentru birou, cum stiti care este cea mai buna?

hartie_a4_fabriano_copy_office_3_1_

Exista 3 elemente cheie de care trebuie sa tineti cont atunci cand achizitionati hartie pentru copiator pentru afacerea dumneavoastra. In acest articol, vom aborda cele mai importante aspecte pentru o imprimare inedita.
Greutatea si grosimea
-Primul lucru pe care trebuie sa il aveti in vedere atunci cand achizitionati hartie pentru copiator este greutatea si grosimea acesteia. Important este sa stiti pentru ce utilizati hartia. Nu toate foile sunt folosite pentru acelasi proces;
-Pentru documente si copii obisnuite – folositi o hartie pentru copiator usoara;
-Pentru copertile manuale si certificate – ar fi adecvata o varianta mai groasa si mai grea;
-Grosimea si greutatea sunt, de asemenea, un factor important atunci cand utilizati diferite utilaje. Imprimantele LaserJet si jetul de cerneala functioneaza mai bine la diferite grosimi.

 

Culoarea si luminozitate
-Culoarea poate parea un lucru simplu si banal. Evident, este posibil sa nu va doriti sa printati fiecare document pe hartie roz fluorescenta. Dar este posibil sa aveti nevoie de fluturasi speciali care necesita acest lucru. Daca firma dvs. este specializata mai multe pe partea de marketing sau pe o nisa creativa, hartia colorata ar putea fi adecvata;
-Majoritatea birourilor folosesc o culoare stralucitoare sau alb-deschis. Aceasta este culoarea standard pentru corespondenta generala care poate include doar text simplu;
-Daca imaginile vor fi tiparite pe hartie, folosirea unei hartii mai stralucitoare (de exemplu, alb stralucitor), ar fi de preferat ca imaginea printata sa apara pe pagina.

 
Calitatea

 
-Unul dintre ultimele aspecte pe care trebuie sa le aveti in vedere atunci cand achizitionati hartie pentru copiator potrivita pentru birou este calitatea acesteia.

-Greutatea acesteia si factorul de culoare nu inseamna ca nu sunt totusi aspecte importante;
-Este ideala o greutate moderata de 24 de kilograme sau mai mare, cu o luminozitate de 92% sau mai mult;
-Materia din care este facuta reprezinta un alt aspect important. Selectarea unei hartii din mai multe ingrediente, cum ar fi pulpa de lemn si bumbac este o sugestie buna.

-Aceasta combinatie are un aspect mai luxos si tinde sa se ridice la standardele impuse.
Pentru un aspect profesionist al documentelor importante, evita sa folosesti varianta reciclata sau economica, de calitate mai scazuta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s