Liga a 2 a, a pornit la drum!

o-sa-arate-ca-un-ozn-cluj-arena-isi-va-schimba-culoarea-in-functie-de-vreme-si-va-reflecta-apusul-soarelui_8_size1 Weekend-ul acesta a pornit la drum campionatul din liga a 2 a  In deschiderea etapei, CSM Resita- U. Cluj, scor 2-0, s-a inregistrat prima surpriza, clujenii fiind favoriti la promovare. Celelalte favorite la promovare au obtinut victoriile dorite ( UTA, Petrolul Ploiesti), dar drumul este lung si se pot intampla foarte multe evenimente, in acest sezon.

Sistemul de promovare in Liga 1, ramane neschimbat,  primele doua clasate, promoveaza direct, iar locul 3 va merge la baraj cu antepenultima echipă din playoff-ul Ligii 1.

Schimbari nu sunt prevazute nici in cazul retrogradari in Liga 3, Asadar, vor retrograda ultimele cinci clasate. Dintre cele 20 de echipe inscrise în Liga 2, doua nu au drept de promovare: CSM Resita si Gloria Buzău.

Meciurile din Liga 2, vor fi transmise in direct de Digi Sport, Telekom Sport şi Look Sport. Fiecare club va incasa din drepturile de televizare cate 25.000 de euro pentru intregul sezon.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s