Aglomeratie in salile de fitness

Aglomeratie in salile de fitness

anapolon50-73-1394915999-1-247x296Am mai scris un articol legat de cumparaturile din mediul online. Deci, nu-i primul si nici ultimul. Dar, pentru ca este vara si ciclismul pe sosea, e in plin sezon, ma gandeam ca salile de fitness vor fi goale. Gresit!
Daca, bicicleta nu ii prea atrage pe pasionati de sport, in schimb salile de fitness, seara de seara, devin neincapatoare. Asa se intampla la mine in oras, nu stiu ce este prin alte localitati.

Acum, daca pornesc de la faptul ca toti cei care fac miscare, adica, sport, se antreneaza constant, stiu cum se creste masa musculara, rezistenta la efort si, de asemenea, au idee despre: steroizi injectabili, steroizi orali sau hormoni de crestere. Pentru mine care iubesc mersul cu bicla, nu-i o noutate si nici un mod comod pentru cresterea masei musculare si a rezistentei. Deh, fiecare alege ce isi doreste….

OK! Sa va spun, in continuare, ca duminica trecuta, am luat drumul unei sali de fitness, am abonament…si am fost surprins sa vad ca este foarte aglomerat. Waw!!!… Tineri musculosi, trageau constinciosi de fiare sub atenta supraveghere a instructorilor. Nu stiu, daca folosesc, steroizi, dar faptul ca sunt indrumati de instructori, imi spune ca totul este ok.

Vreau, sa mai subliniez faptul ca lumea a inteles, ca miscarea, indiferent de modalitatea aleasa, este sanatate curata. Nu degeaba, doctorii recomanda sa facem zilnic 30 de minute de miscare. Uite, ca reclamele, in sensul asta, au prins si lumea face miscare.
Pe langa, un corp frumos modelat, nu e delodc de neglijat nici conditia fizica, plus socializarea. In era retelelor sociale, sa comunici, sa iesi din lumea virtuala, este un lucru foarte bun si demn de subliniat.

Din blogosfera romaneasca va doresc sa aveti o vara plina de miscare, la sala de fitness sau la o alergare in mijlocul naturii.

PS. sursa foto site: vanzaresteroizi.com

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s