Ce sunt steroizii?

Ce sunt steroizii?

Azi, vorbim despre steroizi. Ce sunt steroizi? Sunt niste hormoni de crestere folositi in mod special de culturisti. Acestia prezinta anumite avantaje in dezvoltarea armonioasa a masei musculare. Steroizi por reduce riscul unei rupturi musculare, datorata efortului prea mare. Reduce depunerea de grasimi, accelerand dezvoltarea masei musculare, oferind o forta mult mai mare. Rezultatele sunt rapide si apar in timpul antrenamentelor de la sala de fitness, dupa exercitiile de forta.

Vrei steroizi, consulta un medic specialist!

Multe persoane au nelamuriri in privinta consumului de steroizi. Cautarea de informatii, pe internet si nu numai, ar putea pune capat situatiei, dar din comoditate, probabil, s-a creat impresia ca steroizi sunt riscanti. Nimic mai fals. Sunt destule site-uri care ofera informatii netrunchiate. Sunt prezentate atat avantajele, cat si riscurile consumului de produse ce au in componenta lor steroizi. De asemenea, se pot cere informatii de la medici. Un doctror specialist poate sa determine doza pe care un practicant de culturism, o poate lua fara sa aiba vreo problema. Consumul cu masura nu creeaza probleme, lucru stiut, de altfel, de practicanti culturismului. Fiecare dintre ei au un doctor pe care il consulta periodic.
In toate salile de forta sunt instructori care pot oferi, de asemenea informatii legate de acest subiect.
Sunt multe voci care sustin ca consumul de steroizi creeaza dependenta. Nimic mai fals. Atat timp cat sunt luate sub prescriptia medicala, se poate renunta oricand la ele. Bineinteles, ca la orice produs consumat in exces exista si riscuri. Doar, auzim tot timpul reclame gen: ” Consumul in exces poate dauna grav organismului”.
Asadar, daca se respecta indicatiile medicului specialist se elimina orice risc.

Steroizi, pot fi: steroizi orali sau steroizi injectabili. In tara noastra, producerea si comercializarea de steroizi este strict reglementata prin lege.

Din blogosfera romaneasca eu va doresc sa aveti muschi de otel:)

Ps. Pentru informatii suplimentare despre steroizi accesati acest site

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s