Videochat din studio 

Videochat din studio 

Sunt multe persoane, la noi, care considera jobul in videochat nepotrivit, dar lucrurile nu sta chiar asa. Persoanele care isi desfasoara activitatea in studiourile de videochat ( vezi: WhiteAgency ), beneficiaza de un salariu motivant, conditi de lucru foarte bune si legalitate. Efortul depus in cadrul unui studio de videochat, este cu mult mai mic decat in oricare alta meserie.
In opinia mea, jobul in videochat, este ideal pentru fetele aflate in anii studentiei, deoarece isi pot asigura un venit decent cu ajutorul caruia isi pot termina studiile.

Sunt foarte multe motive pentru care fetele aleg joburile din studiourile de videochat, dar cel mai important, in opinia mea, este faptul ca pot avea un venit mare in functie de activitatea pe care o desfasoara.

De ce sa alegi WhiteAgency?

Program flexibil: In cadrul studioului de videochat, mentionat, exista posibilitatea de a-ti face un program in functie de disponibilitatea pe care o ai;

Varsta: Nu conteaza varsta. Deci, nu exista un criteriu de varsta, la angajare, atat timp cat aspectul fizic este unul placut.

Legalitate. Activitatea se desfasoara conform legislatiei din Romania. Angajare se face conform normelor in vigoare.

Cazare: Este unul din putinele studiuri de videochat care pune la dispozitia modelelor din provincie cazare in apropiere de locul in care se desfasoara activitatea de videochat:

Venit. In cadrul unui studio de videochat, ca cel amintit de mine, salariul pe care il primeste un model de videochat este cu mult peste salariul mediu din Romania. Exista, pe langa salariu si anumite bonusuri. Depinde doar de disponibilitatea fiecarui model de videochat, sa-si suplimenteze venitul.

Asadar, un model de videochat are multe de castigat. Tot ceea ce trebuie sa faca este alegerea unui program flexibil intr-un studio de videochat .
Ai visat sa calatoresti sa iti achizitionezi haine de firma?
Sfatul meu, pentru fetele aflate in cautarea unui job, este acela de a privi meseria aceasta ca pe o sansa de a avea un venit constant si de asi indeplini visul.

Din blogosfera romaneasca va doresc sa aveti o zi profitabila.
……………………

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s