Ceasuri barbatesti

Ceasul de mana, mai e in zilele noastre, la moda. Sau, cu alte cuvinte, sa porti un ceas de mana este trendy? Intreb, pentru ca multi au in minte aceasta intrebare fireasca, atunci cand vine vorba de un ceas de mana. Fie ca vrem sa-l facem cadou sau il cumparam pentru noi, un ceas de mana, precum aceste ceasuri barbatesti, consider ca raman la moda, sunt trendy.

Un prieten apropiat, a vazut ca eu port un ceas barbatesc la mana, ca ca cel pe care vi l-am atasat in poza si m-a intrebat daca nu e incomoda purtarea unui ceas in conditiile in care nu imi lipseste telefonul.

Bineinteles ca i-am dat, prietenului meu o replica prin cateva exemple.

M-am obisnuit sa port ceasul la mana si atunci cand il uit imi simt mana mult mai usoara. Este mai simplu sa privesc ceasul de la mana decat sa scot din buzunar telefonul. De asemenea, port si-o bratara, nu e vreuna groasa si cred ca se asorteza foarte bine cu cureaua ceasului.

Lucrul acesta, obisnuinta purtatului unui ceas la mana, il fac din anii de liceu. La examene nu se putea intra cu telefonul, iar ceasul mi-a fost extrem de util.

Sa va mai spun un argument pro ceas de mana. In perioada studentiei aveam un amic ce purta ceasul la mana dreapta. Cand ma intalneam cu el, ma gandeam ca un ceas de mana este facut pentru a fi purtat pe mana stanga. El il purta ca pe un accesoriu. Era trendy.

Cred ca ceasurile de mana nu se vor demoda niciodata. Un ceas de calitate, precum cele vazute de mine pe site-ul japora.ro, vor fi in continuare un cadou de pret. Personal, apreciez un cadou din acesta. Chiar daca nu am primit multe ceasuri, pot sa ma laud cu cateva de foarte buna calitate. De cate ori le vad imi aduc aminte cu multa placere de persoanele care mi le-au daruit.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s