Echipamente horeca

In online-ul romanesc, Contigrup, este un magazin ce comercializeaza produse profesionale de inalta performanta. O masina pentru spalat vase  face parte din aceasta categorie.
 O masina pentru spalat vase profesionala este folosita in bucatariile marilor restaurante pentru ca munca personalului angajat sa fie mai usoara si rapida. Aceia, care au o masina pentru spalat vase, pot economisi si resursa umana, iar angajati, se poate concentra pe meniurile delicioase cu care isi fidelizeaza clienti.

Timpul, este unul din cele mai importante resurse de care este nevoie, in bucataria unui restaurant, de aceea cu echipamente horeca, se poate rezolva partial aceasta problema. De multe ori, am intrat intr-un restaurant, dar niciodata nu m-am gandit, ca un pahar sau o vesela curata, necesita timp. Niciodata nu am gandit ca in bucataria acelui restaurant exista dotari speciale, iar Contigrup este partenerul bucatariilor din restaurantele romanesti.

Avantajele cumparari de produse comercializate de Contigrup:

-Contigrup, este un magazin online care comercializeaza: masini de spalat, cuptoare, echipamente de gatit, hote, vitrine si  alte accesorii pentru restaurante. Acestea sunt produse ale unor marci cu nume, din lume, pe piata de profil

-Modalitatile disponibile pentru cumpararea lor, sunt flexibile. Se pot face achiziti de produse din oferta de Promotii! Sau se poate face plata in sistem leasing. Pentru aceasta optiune trebuie semnat un contract cu o societate de leasing.

-Mai exista si plata in rate a produselor, pe un an.

Garantia produselor livrate este de 12 luni, iar service-ul asigurat. Dupa expirarea termenului de garantie se poate face un nou contract pentru intretinerea respectivelor produse, la solicitarea clientului.

In opinia mea, Contigrup, are  una din cele mai bune oferte pentru antreprenorii romanii ce folosesc asemenea echipamente si produse de tip Horeca. Echipamente si utilaje ce cresc productivitatea muncii si, cu siguranta duc la o crestere a cifrei de afaceri.

Din blogosfera romaneasca va doresc sa aveti o zi profitabila.

sursa foto: contigrup.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s